RTHK 頭條新聞 西環治港A計劃


RTHK Headliner News 頭條新聞 西環治港A計劃 2012.11.03

Please use PLAYLIST CONTROL to navigate. Best to view in HD Full Screen.

請點選:

Headliner News 頭條新聞 愛國國教勿勿撤 2012.09.29
Headliner News 頭條新聞 這夜煙花不再燦爛 2012.10.06
Headliner News 頭條新聞 新紮政府國民教育Go Go Go 2012.10.13

Headliner News 頭條新聞 爆裂刑警之雄霸天下 2012.10.20
Headliner News 頭條新聞 特惠生果金之甜絲絲變杰撻撻 2012.10.29
Headliner News 頭條新聞 西環治港A計劃 2012.11.03

2012年11月03日-頭條劇場:西環治港A計劃續集

原罪...
行會有否討論過壓抑樓市措施?放售單位有否提出給予額外佣金?林奮強解釋日日新鮮日日變,是原罪,抑或都是太太的錯?
(歌曲:謊話   主唱:陳奕迅)

得肉及國民肥肉科失效指引──超人模式
臨瞓強教你辯護三寶:老婆、捐錢、聽唔到。
羅冇嚟十月驚奇隨時冇咗白宮,梁震嬰十月驚旗,驚香港同英國旗。
醫師同長毛講,下次掟真糞,可以整人中黃,卸火解毒。

答問會你問我會...
行政長官應當回答立法會議員的場合,議員提問了、申訴了,特首說話了。
(歌曲:第一行   主唱:草蜢、軟硬天師)

小新又MY廣告
美麗嘅雲同大樹嘅根,邊個搞笑啲?
長者生活津貼,人人要審查,inevitable!
投資大屋,我信行會成員,信佢,你將來都會有。

頭條劇場:西環治港A計劃續集
不服從就斷水斷糧,舉龍獅香港旗就是港獨,不認是中國人要用廿三條立法阻止......這些中國特色自由,確實是前朝難以給予的。

忍無可忍
浙江寧波萬人上街抗議PX化工廠項目,住在不受影響別墅區的領導,基於十八大維穩暫且不推,但借屍還魂指日可待。民不聊生,勢必全國都是烏坎。
(歌曲:You Can't Stop Me   主唱:馮德倫、謝霆鋒、李燦森)

桑迪桑迪
美國東岸風災,造成逾百人死亡,多個城市損毁嚴重,紐約滿目瘡痍。
(歌曲:Safe & Sound   主唱:Taylor Swift)


No comments:

Post a Comment