What a Wonderful World 瑞麗 淘寶


China Yunnan TV What a Wonderful World 《世界多美麗》Ruili 去瑞麗淘寶吧

Ruili (瑞丽; 瑞麗) is a county-level city of Dehong Prefecture, in the west of Yunnan province, People's Republic of China. It is a major border crossing between China and Myanmar, with the town of Muse located across the border. Wikipedia

瑞麗市是中華人民共和國雲南省德宏傣族景頗族自治州的一個縣級市,位於雲南和緬甸的邊境,瑞麗市政府駐勐卯鎮。

當地的旅遊很發達,加之傣族的風情,瑞麗江風光也都非常著名。瑞麗也是東南亞重要的珠寶集散地,為中國四大珠寶市場之一。

中國國家發改委2010年初發布,表示2010年將推動廣西東興雲南瑞麗新疆喀什內蒙古滿洲里等為沿邊經濟特區。

China Yunnan TV - Hong Kong 世界多美麗,以真誠的態度面對路上的每一道風景,每一餐美食,每一位有故事的人。

主持人: 伍瓊瑨 製作: 北京旭日大成影視文化有限公司


猜你喜欢:
Old Hong Kong 老香港

The Beauty of China 中国之美

Photography 影藝

Paintings 美畫

No comments:

Post a Comment